"İnsan Hakları İhlalleri ve Filistin" Konulu Panel Gerçekleştirildi

29 Şubat 2024 Perşembe

"İnsan Hakları İhlalleri ve Filistin" isimli panel saat 29 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14.00'de İktisadi ve İdari Bİlimler Fakültesi Konferans Salonunda, okulumuz Öğr. Gör. Müdür Yardımcısı ve İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi Süleyman KANDEMİR moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Panelde okulumuz Öğr. Gör. Fatima KANDEMİR ERGÜN ve Öğr. Gör. Süleyman KANDEMİR konuşmacı olarak yer aldı.
Konuşmacılardan Öğr. Gör. Süleyman KANDEMİR tarihi perpesktiften insan hakları ihlallerine değinirken; Öğr. Gör. Fatima KANDEMİR ERGÜN ise insan hakları ihlallerini "Filistin" özelinde ele alarak değerlendirmelerde bulundu.
Ombudsman topluluğu ile Yeniler Topluluğu tarafından organize edilen panel toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Değerli konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederiz.